logga_svart-1

Grafisk Design, Hemsidan och olika trycksaker till olika event och beställningar görs av Linda Isaksson på Ldezign.

Härjedalingen

harjedalingen

Vid event och evenemang samarbetar Mitt Sverige Event Med bussföretaget Härjedalingen. De kommer bland annat finnas för bokning under våra danser i sommar samt under Ljungarocken 2017

Hedins Tävlingsservice Sveg

Härdalsyran

Mitt Sverige Event kan stolt meddela att vi inlett ett samarbete med HEDINS Tävlingsservice i Sveg. Bland annat håller de i populära Härdalsyran och de event som presenteras där. Vi ser fram emot att knyta ihop evenemang mellan länen!

Tågkompaniet

tagkompaniet

Mitt Sverige Event har i dagarna inlett ett samarbete med Tågkompaniet. Vi kikar tillsammans bland annat på möjligheterna att ta fram ett ”Rocktåg” till och från Ljungarocken 2017. Tågkompaniet kommer även att se över sina avgångstider och stopp för att anpassa till Ljungarocken.

Erikslund Folkets Hus

erikslundfh

Thor Görans, Barbados och Black Jack är några av de dansband som är inplanerad under sommaren 2016. Vi har med glädje inlett ett samarbete med Erikslund Folkets Hus. Vi ser fram emot att jobba i deras fantastiska lokaler med dess vackra omgivning. Föreningen Erikslund Folkets hus har dessutom alltid baren öppen då vi kör våra evenemang där. Vi ses i sommar!