Kenneth Östman

Ägare / Logistikansvarig

Mina styrkor är att vara lyhörd för kundens behov jag söker alltid enkla hållbara lösningar och logistik. Logistik dvs. Samordning är det jag kan. Har under åren byggt upp ett stort och brett kontaktnät. Jag har även ett bra öga för att se nya lösningar och förslag till förbättringar

Jag söker alltid efter helheten i alla projekt och jobb och detta har visat sig vara en av de framgångsfaktorer som gjort att jag lyckats.

Jag har hela Norden som arbetsplats men inget är ändå för långt bort för att jag skulle flytta från vår vackra natur i Ljungandalen och i detta kommunikativa samhället funkar det perfekt att bo här.

Tel: 070-619 09 18
Mail: kenneth@mittsverigeevent.se

Britt-Marie Östman

Ägare / Projektledare 

Nyfikenhet, Utveckling, Människor och Möten är några av faktorerna jag brinner för. Logistik, planering, strategier och praktiska lösningar är några av mina styrkor

Jag vill gärna kunna se helheten och sambandet och den ”röda tråden”

Jag har bland annat jobbat som säljare, projektledare och samordnare inom evenemang och event och ser mej själv som både kreativ och innovativ.

Jag brinner för landsbygden och företagandet, därför vill jag se till att utveckla och skapa möjligheter för att kunna jobba och bo kvar i den underbara del av Sverige vi lever i.

Tel: 073-057 96 75
Mail: brittmari@mittsverigeevent.se